I've got the mooooooves... like jagger | geekgirl

geekgirl

Annons

I’ve got the mooooooves… like jagger

Var en ganska galen och inte alltid positiv kväll igår. Först så förkrökade jag, Jonte och hans kompis hemma hos oss. Vi drack två cider och en öl var, så jag var lite glad när vi åkte in till stan sen för att träffa Jessica och hennes kompis. De hade dock inte förkrökat så jag var nog ganska knäpp i deras ögon.

Sen gick vi till bryggeriet och drack vodka redbull. Sen bestämde sig Jonte och hans kompis för att sticka till Queen och dricka. Men när de gick glömde Jonte ge mig mitt pass. Så jag ringde honom och sa att jag behövde det, och han sa att han skulle åka till Parken, där vi stod på listan och kunde komma in gratis innan halv 12. De kom jättesent så jag fick vänta längst fram i kön tills jag fick mitt pass. Sen fick Jonte stå i kön. Hans kompisar drog till Berså istället.

När han kom in behövde han gå på toa och sen så sa han att han mådde dåligt och gick in på toa igen och kom inte ut på hela kvällen. Medans jag väntade satte jag mig i en soffgrupp och drack champagne och rosé med Jessica och hennes kompisar. En av hennes killkompisar drack alldeles för mycket och vi satte oss allihopa ute på en bänk och ringde hans föräldrar. Sen kände vi att vi inte kunde få kontakt med honom så vi ringde efter en ambulans som kom och hämtade honom.

Jonte lyckades komma ut från toan så småningom och då begav vi oss hem. Betalade 25 kr för en flaska vatten i något gatukök. När vi kom till hållplatsen träffade vi Jontes kompis som vi hade förkrökat med. Åkte hem. Fick ta hand om dem, men till slut kom vi hem, efter mycket vinglande.

DSC00164

Detta var den enda bilden jag tog från Parken. När jag stod i kön för att hämta ut min tjocktröja från garderoben kom jag på att jag kanske borde tagit någon bild.

bakis

En fin morgonbild. Tvättade inte ens av mig sminket igår.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats